OM OS | KONTAKT | STARTSIDE
 
 
 

.:Om os

PROFIL                   "Vi tænker anderledes"

Her kan du se lidt af det, vi kan lave til dig og læse lidt om de services vi tilbyder.

 

Scandinavian Home er en underafdeling af EDC PSC Real Estate

EDC PSC Real Estate er et danskejet ejendomsmæglervirksomhed med tilknytning til EDC Trøst & Mensel i Aabenraa. Virksomheden er ejet og ledet af jendomsmægler/valuar MDE Preben S. Christensen og har tillige som en af de få fået Dansk Ejendomsmæglerforenings blå stempel til formidling af salg af ejendomme i udlandet, også kaldet TRYGHEDSSTEMPEL.

TYSKLAND                         
I Tyskland beskæftiger vi os med formidling af salg af enhver form for boliger i Nordtyskland og Berlin men specielt i Flensburg-området. Vi samarbejder også med tysk finansieringsmægler, som er behjælpelig med fremskaffelse af finansieringen af boligkøbet. Herudover formidler vi udlejning og salg af boligudlejnings- og erhvervsejendomme samt erhvervslejemål. Din daglige kontaktperson er ejendomsmæglerassistent/ Immobilienkauffrau Andrea Panzer Skjønnemann, som er tysk/dansk sproglig og Preben S. Christensen som er dansk/tysk sproglig. Vi har solgt rigtig godt i 2014 og mangler derfor gode boligemner til salg. Overvejer du at sælge din bolig så kontakt os på 0045 7462 6464 for en uforpligtende salgssnak og vurdering af dine salgsmuligheder.

 

TYRKIET 

I Tyrkiet beskæftiger vi os med formidling af salg af ferieboliger, lejligheder og villaer m.v. i Alanya og Omegn. Vi har været beskæftiger her i 4 – 5 år og har på det sidste haft et udmærket salg, specielt i den lidt billigere ende af prisskalaen. Det er blevet væsentligt lettere at komme til Alanya og Omegn efter at den nye lufthavn er åbnet i Gazipasa, 35 km øst for Alanya, og efter at lufthavnen er taget godt ibrug også med direkte afgange fra og til Billund og København. Dette betyder også at boligerne beliggende øst for Alanya i Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar, Kargicak, tyrkiets nye Beverly Hills og Demirtas begynder at blive meget populære blandt køberne.

Det er yderst billigt at erhverve en rigtig god feriebolig i området. Priserne for en godkendt bolig starter ved ca. EUR 60.000,00.

Overvejer du at sælge din feriebolig så kontakt os på 0045 7462 6464 for en uforpligtende salgssnak og vurdering af dine salgsmuligheder

Samtlige emner både fra Tyskland og Tyrkiet bliver annonceret i Danmark på hjemmesiden www.edc-psc.dk og i Tyskland på hjemmesiden www.immoscout24.de , Tysklands største hjemmeside for salg af fast ejendom i Tyskland og øvrig udland.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at ringe eller e-maile til os.

Kontaktoplysninger kan du finde under Kontakt fanen .
Under alle omstændigheder glæder vi os til at se dig i butikken eller høre fra dig.

God fornøjelse med hjemmesiden.

EDC PSC Real Estate


 
EDC PSC Real Estate | Raadhusgade 6 | DK 6200 Aabenraa  -  0045 2046 4868